De distracție, trei tineri au spart o ușă de termopan la Zimand Cuz

  de Special Arad | 18 noiembrie 2020, 1:39 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ / recorder.ro

  Polițiștii din Zimandu Nou au identificat trei tineri din Zimand Cuz, cu vârste între 19-25 de ani, care, în noaptea de 14-15 noiembrie, au spart cu o cărămidă sticla de termopan a ușii de intrare într-un imobil de pe raza localității Zimand Cuz, după care au pătruns în imobil, fără a sustrage nimic.

  Tinerii sunt cercetați penal pentru distrugere și violare de domiciliu, fiind documentată întreaga lor activitate infracțională.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.