De ce s-a prăbușit avionul în care se afla Sala

  de - | 10 februarie 2019, 11:19 AM | Internaţional | Sport

  0

  David Ibbotson, pilotul aeronavei în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, avea control asupra avionului care s-a prăbușit în Canalul Mânecii, scrie presa din Anglia. Dezvăluirea a fost făcută de un expert pentru The Times.

  David Ibbotson pilota avionul care trebuia să-l ducă pe atacant de la Nantes la Cardiff, după perfectarea transferului. Aeronava a dispărut de pe radar pe 21 ianuarie, iar epava a fost găsită pe 3 februarie. Căutările fuseseră stopate, însă o anchetă care a avut la bază fonduri private a reînceput, iar oficialitățile au anunțat, pe 8 februarie: corpul găsit în rămășițele avionului este al lui Emiliano Sala. Motivul prăbușirii: gheața acumulată pe aripi.

  Expertul David Learmount, editor la site-ul de specialitate Flight Global, a dezvăluit că pilotul ar fi avut într-o oarecare măsură control asupra avionului, în momentul în care acesta a ajuns în mare. Acesta susține că apava avionului nu era împrăștiată pe o suprafață mare, așa cum se întâmplă în cazul accidentelor în care avionul se prăbușește cu o viteză amețitoare.

  sursa: digisport

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.