marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De ce rușii comuniști nu vor ca DiCaprio să-l joace pe Lenin

  de - | 2 februarie 2016, 7:22 PM | Film

  0

  Acum puțin timp, Leonardo DiCaprio a făcut o listă cu mai mulți revoluționari ruși pe care i-ar fi plăcut să îi interpreteze, scrie Playtech.ro.

  „Cred că ar trebui să existe mai multe filme despre istoria rușilor, pentru că are multe povești demne de Shakespeare”, a spus el, ca o motivație pentru faptul că i-ar plăcea să îi joace pe Putin, Rasputin sau Lenin. La doar câteva zile distanță, un purtător de cuvânt de la LeninFilm a declarat că studioul ar vrea să lucreze cu Leo pentru un proiect. „DiCaprio e deseori comparat cu Lenin în tinerețe. Avem suficientă recuzită pentru a recrea perioada revoluției”.

  Adevărul e că asemănarea celor doi e evidentă, și s-a vehiculat acest lucru destul de mult în social media. Totuși, comuniștii ruși nu par foarte încântați de idee și au amenințat că vor bloca studioul de film dacă DiCaprio va fi ales să îl joace pe Lenin. Aparent, Partidul Comunist a scris o scrisoare către LeninFilm, în care și-a exprimat temerea că celebrul actor va provoca acțiuni de protest, potrivit The Independent.

  „Vom lansa acțiuni civile aproape la intrarea LeninFilm, pur și simplu nu îl vom lăsa să intre”, a spus Serghei Malinkovici, unul dintre liderii partidului. „Trebuie să găsească un actor rus”. Totuși, bunica de pe linia maternă a lui DiCaprio, Helene Indenbirken, a fost rusoaică, iar DiCaprio s-a referit de câteva ori la el însuși ca fiind rus.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.