joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De acum, și la Pecica se adună haine în containere speciale

  de Special Arad | 14 decembrie 2019, 10:07 AM | Pecica | Știri Arad

  0

  Comunicat. Administraţia locală din orașul Pecica a montat, zilele trecute, trei containere unde pot fi depuse haine, pantofi şi jucării folosite, oferite spre donaţie.

  Pecica se alătură astfel unei reţele naţionale de oraşe din 17 judeţe, unde se găsesc asemenea containere destinate pentru colectarea îmbrăcăminte folosite.

  Cei care au haine pe care nu le mai folosesc, dar sunt în stare bună, sunt rugaţi să le depoziteze direct în container (fără plase sau pungi), prin deschiderea cu atenţie a trapei de pe container.

  Donaţiile vor fi sortate şi vor ajunge la cei care au nevoie de ele, iar hainele mai degradate vor fi reciclate.

  Sub sloganul „Să ajutăm împreună!”, Primăria Oraşului Pecica şi Crucea Roşie, subfiliala Pecica, în colaborare cu societatea specializată, au montat trei containere în localitate: în centru (în parcarea de vizavi de Policlinică), în zona IRIL (lângă benzinărie) şi în zona Juncanu (lângă sucursala bancară).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.