miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „De-a v-ați ascunselea” la 1 noaptea cu jandarmii, în loc de carantinare la domiciliu

  de Special Arad | 21 decembrie 2021, 4:26 PM | Știri Arad

  0

  În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01:00, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu a depistat în zona Boul Roșu din municipiul Arad un bărbat de 23 de ani, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deși s-a întors dintr-o țară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

  Bărbatul se afla într-un taximetru, iar la vederea forțelor de ordine, i-a cerut șoferului să schimbe direcția de mers pe o altă stradă, însă acest lucru le-a atras atenția jandarmilor și cu ajutorul unui echipaj de la Poliția Rutieră taximetrul a fost oprit.

  În urma verificărilor efectuate jandarmii au constatat că pe numele bărbatului, pasager în taximetru, este emisă o alerta de tip „coronavirus asociat” și avea obligația legală să stea 10 zile în carantină la domiciliu.

  Având în vedere cele constatate, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.