sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De 6 ani, niciun elev nu mai ia BAC-ul în acest liceu

  de - | 13 iulie 2016, 9:56 AM | Educaţie

  0

  În România, învăţământul bate an de an recorduri după recorduri, dar în direcţia opusă progresului ştiinţific, la patru licee din judeţul Timiş, promovarea la BAC a fost zero, scrie realitatea.ro.

  Centrele educaţionale cu pricina sunt Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orţişoara, Liceul Tehnologic „Cristofor Nako” din oraşul Sânnicolau Mare, Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Timişoara şi Liceul Teoretic Socrates din Timişoara.

  Însă la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orţişoara niciun elev de clasa a XII-a nu a mai ia BAC-ul de 6 ani. La simulare, toţi elevii au luat note de 1, 2 şi 3, cea mai mare fiind nota 5,70 la Limba şi Literatura Română.

  Rata de promovare la examenul de Bacalaureat în judeţul Timiş este de 63,25%, mai mică decât anul trecut când rata promovării a fost de 65,84%, scrie sputnik.md.

  Niciun candidat din judeţ nu a obţinut media 10.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.