miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  David Popovici concurează azi în finala la 200 de metri liber, la CM Fukuoka. Antena 1 a anunțat că transmite live

  de Special Arad | 25 iulie 2023, 10:21 AM | Sport

  0

  David Popovici pornește ca favorit în ultimul act, finala la 200 de metri liber, unde românul își va apăra trofeul cucerit anul trecut. Ieri, Popovici a obținut cel mai bun timp în semifinale.

  Iubitorii sportului în general și ai înotului în particular vor putea urmări finala De la ora 14:02 vor putea urmări la televizor finala în care este implicat marele nostru campion, David Popovici.

  De la orele 14:02, Popovici concurează în finala de 200 de metri liber, la campionatul mondial de la Fukuoka. Lângă el îl va avea pe americanul Luke Hobson. Acesta, alături de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, se anunță principalii rivali ai lui Popovici în această finală.

  Antena 1 a făcut anunțul că va difuza ultimul act în care este implicat cel mai bun înotător din 2022.

  World Aquatics, numele sub care este cunoscută acum Federația Internațională de Natație, FINA, l-a desemnat pe David Popovici “Cel mai bun înotător din lume la masculin în 2022”.

  Citește și: David Popovici, a cincea medalie de aur la Campionatele Naționale. S-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.