miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, în proba de 50 de metri. Echipa sa a anunțat că a suferit o accidentare ușoară

  de Special Arad | 28 octombrie 2023, 1:28 PM | Sport

  1

  David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, după o ușoară accidentare în proba de 50 de metri liber, iar echipa sa a anunţat că doreşte să îşi asume niciun risc.

  Românul David Popovici nu a mai luat startul în probele de 100 de metri liber și 50 de metri fluture, programate în cea de a doua zi a „Memorialului Marek Petrusewicz” de la Wroclaw (Polonia), competiție ce se desfășoară în bazin de 25 de metri.

  „În finala de la 50 de metri liber, de vineri seara, a făcut sosirea greșit și a resimțit impactul la nivelul cotului. Este cel mai sigur sport, dar se mai întâmplă.

  Echipa medicală a intervenit imediat, iar decizia a fost să-l oprim. Nu ne asumăm niciun risc.

  Naționalele sunt în două săptămâni, Europenele în șase săptămâni. David s-a antrenat azi de dimineață, va face și după-amiază, dar este mai bine să-l protejăm”, a declarat antrenorul său, Adrian Rădulescu, potrivit Mediafax.

  David Popovici a câștigat în prima zi proba de 200 de metri liber și a încheiat pe locul 5 la 50 de metri liber (21,84 secunde).

  Citește și: Suspiciuni de corupție în TVR. Anchetă internă după ce cursele lui David Popovici se vor vedea la altă televiziune

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.