Dat dispărut, găsit mort! Ucis în bătaie, cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal dintr-o localitate aflată pe drumul Arad – Oradea

  de - | 10 ianuarie 2020, 2:02 PM | Regional

  0

  Nicolae Vasile Cordoș a fost dat dispărut de familia sa în data de 5 ianuarie. Domiciliat în localitatea Girișu de Criș, din județul Bihor, acesta a fost, de fapt, ucis la comanda concubinei sale la data de 4 ianuarie, după un conflict în familie.

  Informaţia apare într-un comunicat transmis astăzi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

  1Din mijloacele de probă administrate până în prezent, rezultă faptul că, în seara zilei de 04 ianuarie 2020, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, urmare a instigării suspectei G.K., suspecţii K.A.P. şi F.I.C.F. au aplicat victimei Cordoş Nicolae Vasile lovituri cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale organismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia. După comiterea faptei, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la Hipermarketul Leroy Merlin, din Oradea, după care au transportat cadavrul până pe raza comunei Gepiu, (localitate aflată pe drumul care duce de la Arad la Oradea), unde l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a fost găsit de către organele de urmărire penală”, arată comunicatul semnat de procurorul şef secţie urmărire penală Gheorghe Berce.

  Conform informării, înainte de a arunca cadavrul, cei doi au preparat soda caustică şi au stropit victima cu soluţia rezultată, în zona capului, cu scopul de a-i descompune faţa pentru a nu putea fi recunoscută în cazul în care ar fi fost găsită, după care au lăsat-o pe digul canalului, într-o zonă cu vegetaţie deasă, scrie ebihoreanul.ro.

  Bărbatul fusese dat dispărut tocmai de familie.

  Ebihoreanul.ro scrie că unul dintre autorii crimei este fiul concubinei victimei, iar cel de-al doilea este iubitul fiicei femeii. Cei doi au vrut să-i aplice iniţial o corecţie bărbatului care era consumator de alcool şi provoca deseori scandaluri, însă, în timpul disputei, acesta a pus mâna pe un cuţit, motiv pentru care au schimbat planul. Cei doi băieţi l-au atras într-o anexă a casei, unde l-au bătut cu un levier şi cu un sucitor de lemn, până când au văzut că nu mai mişcă.

  Citește mai multe detalii cu click aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.