duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Darren Cahill a vorbit despre Halep în ziarele din Australia: „Sunt atât de mândru de ea! Românii sunt un popor extraordinar”

  de Special Arad | 16 iunie 2018, 10:31 AM | Sport

  0

  Darenn Cahill, care este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din tenisul mondial, a fost întrebat de presa din Australia, ţara lui natală, despre relaţia cu Simona Halep şi succesul înregistrat de aceasta. Darren a făcut o serie de declaraţii măgulitoare pentru un ziar din Adelaide, oraşul în care locuieşte:  „Simona e cea care face toată munca, e o persoana grozavă, în fața căreia nu pot spune decat ‘Jos palaria!’ Are o familie grozavă și a avut de unde să învețe. Sunt atât de mândru de ea! A fost un moment de mare bucurie, dar și de ușurare dupa ce a câștigat acel Grand Slam. Am stat alături de ea în ultimii trei ani și în sfârșit a câștigat un Grand Slam… Știu ce înseamnă pentru ea și ce înseamnă pentru România. Nu cred că am mai trăit o zi la fel de frumoasă precum cea din finala Roland Garros”, a spus Cahill într-un interviu pentru Adelaide Now, citat de ziare.com.

  Cahill le-a transmis australienilor şi că românii sunt un popor extraordinar. „Romanii au ieșit din comunism în urmă cu aproximativ 35 de ani, iar acum au o mentalitate grozavă. Cred că sunt similari cu australienii din multe puncte de vedere, în felul în care privesc sportul. Toată țara o sprijină pe Simona, este o nebunie. Felul în care au susținut-o și în finală, când strigau ‘SI-MO-NA, SI-MO-NA’…. Ţi se face pielea de găină!”, a mai spus Cahill.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.