Darren Cahill a venit în România! Simona a sărit pe el de bucurie

  de - | 14 iunie 2019, 8:59 AM | Sport

  0

  Darren Cahill a venit pentru câteva zile în România pentru a da curs invitaţiei de a participa la Sports Festival, de la Cluj. Cahill a ajuns miercuri la Bucureşti şi s-a cazat la Baza Stejarii, unde locuieşte şi Halep, iar Simona l-a avut la antrenament pe cel care i-a fost mentor mai bine de trei ani, scrie adevarul.ro.

  La rugămintea Digisport, televiziune care transmite evenimentul, australianul le-a transmis un mesaj românilor, legat de sosirea sa în ţara noastră, moment în care Simo a simţit nevoia să facă o glumă şi a sărit prin spatele lui Cahill. Australianul nu a fost deloc deranjat şi a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit ideia amuzantă:

  „Salut, sunt Darren Cahill şi am ajuns la Bucureşti, la frumoasa bază Stejarii. Abia aştept să ajung la Cluj, la Sports Festival. Daniela Hantuchova, Fabio Fognini, Marius Copil şi mai era cineva, dar nu cred că este un jucător atât de cunoscut…”, a fost gluma lui Darren, care a omis-o intenţionat tocmai pe Simona Halep.

  Evenimentul din Cluj se va desfăşura la finalul acestei săptămâni, Simona Halep urmând să joace două partide demonstrative, sâmbătă, începând cu ora 18:00, încheie adevarul.ro.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.