Daniela Dodean și colegele din naționala de tenis de masă confirmă din nou. S-au calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de la Cluj-Napoca

  de Dan Lazăr | 30 September 2021, 7:02 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Echipa națională a României a câștigat biletele pentru sferturile de finală la Campionatul European pe echipe, seniori, de la Cluj-Napoca! Naționala feminină se pregătește pentru tabloul principal, unde întâlnește Luxemburg, reprezentativa țării în care româncele au cucerit titlul european în urmă cu patru ani.

  Bernadette Szocs, Elizabeta Samara și arădeanca Daniela Dodean Monteiro au jucat în ultimul meci din grupa B, decisiv pentru calificare, împotriva Italiei și ne-au încântat, din nou.

  În fața unei naționale care și-a jucat șansa calificării, Bernadette Szocs a deschis întâlnirea și a închis-o, de fiecare dată cu victorie. Surpriza a avut loc în meciul Elizei, care a fost învinsă de Giorgia Piccolin în decisiv, ca mai apoi Daniela Dodean Monteiro să ne readucă în avantaj.

  Începând cu faza sferturilor de finală, meciurile din cadrul Campionatului European pe echipe, seniori, vor fi transmise în direct de Look Sport , partener media al FRTM. De asemenea, meciurile turneului european se văd pe ETTU TV.

  Rezultate:

  • Bernadette Szocs – Debora Vivarelli 3-0 (11-9, 11-4, 11-6)
  • Elizabeta Samara – Giorgia Piccolin 2-3 (9-11, 11-9, 11-1, 11-13, 9-11)
  • Daniela Dodean Monteiro – Jamila Laurenti 3-1 (9-11, 11-8, 11-7, 13-11)
  • Bernadette Szocs – Giorgia Piccolin 3-1 (7-11, 11-7, 12-10, 12-10)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.