joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Daniel Jigău și-a confirmat valoarea și la Cupa României! Halterofilul de la CSM Arad a câștigat aurul

  de Dan Lazăr | 17 mai 2024, 8:41 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Cupa României de haltere la categoria tineret, competiție desfășurată la Bascov-Budeasa, a consemnat noi rezultate notabile pentru CSM Arad.

  Daniel Jigău (elev al Liceului Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad) și-a confirmat forma foarte bună din acest an și cu un progres evident față de ultimul concurs, a câștigat Cupa României la categoria 61 de kilograme, cu 103 la smuls, 135 aruncat și 238 kilograme ridicate la total. Colegul său, David-Razim Ciurar, a urcat și el pe podium la aceeași categorie, clasându-se pe locul 2, cu 91 kg la smuls, 112 aruncat și 203 total.

  „A fost un concurs reușit, cu recorduri personale. Ambii sunt în progres evident față de ultimele concursuri, au ridicat mai mult și chiar acesta este și obiectivul nostru, să creștem în acest an pas cu pas. Daniel a obținut un rezultat foarte bun și în acest ritm este în grafic pentru Europenele de juniori din toamnă”, a declarat antrenorul secției de haltere de la CS Municipal Arad, Adrian Jigău.

  Următoarea competiție pentru halterofilii arădeni este Cupa României la seniori, întrecere programată în 15-17 iulie, tot la Bascov-Budeasa.

  Citește și: Arădeanul Daniel Jigău a urcat de trei ori pe podiumul Campionatelor Naționale de haltere seniori!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.