marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Daniel Jigău a urcat de trei ori pe podiumul Campionatelor Naționale de haltere seniori!

  de Dan Lazăr | 26 octombrie 2023, 3:23 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Daniel Jigău (elev al Liceului Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad) și-a reconfirmat valoarea și la finala Campionatului Național de seniori la haltere, de la Bascov-Budeasa, competiție ce a început marți și se încheie astăzi.

  Sportivul pregătit la CSM Arad chiar de tatăl său, Adrian Jigău – care este și arbitru, a reușit să urce de trei ori pe a treia treaptă a podiumului la categoria 61 de kilograme: 97 de kilograme la smuls, 125 la aruncat și 222 total, pentru trei bronzuri naționale!

  Daniel Jigău a devenit recent triplu campion național de juniori și a debutat în vară la Europenele de juniori de la București, el concurând la o categorie superioară, 67 de kilograme, unde a obținut trei locuri 8, cu recorduri personale. Tot în acest an, halterofilul CSM-ului s-a impus la Cupa României pentru juniori, dar și la tineret și s-a clasat pe locul 2 la Cupa României pentru seniori.

  Citește și: Are cine să calce pe urmele lui Adi Jigău! Fiul său, Daniel, va evolua la „Europenele” de haltere!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.