Daniel Craig: „Mai degrabă mi-aș tăia venele decât să mai joc rolul agentului 007”

  de - | 9 octombrie 2015, 8:47 AM | Monden

  0

  Actorul britanic Daniel Craig, care interpretează pentru a patra oară rolul agentului special 007 în filmul „Spectre”, a declarat recent într-un interviu că s-a săturat de acest rol și mai degrabă și-ar tăia venele cu cioburile de la un pahar spart decât să mai joace din nou acest rol, scrie agenția Reuters.

  „Mai degrabă aș sparge paharul acesta și mi-aș tăia venele”, a declarat Daniel Craig într-un interviu pentru revista Time Out.

  În aceste condiții, actorul britanic Damian Lewis, fostul star al serialului „Homeland”, are mari şanse să îl interpreteze pe James Bond, dacă Daniel Craig decide să renunţe la acest rol.

  Potrivit Sunday Mirror, Damian Lewis, în vârstă de 44 de ani, a primit „o notificare neoficială” prin care era informat în legătură cu faptul că va deveni prima alegere a producătorilor francizei “James Bond” în ceea ce priveşte actorii avuţi în vedere pentru a-l interpreta pe agentul 007.

  „Dacă Daniel Craig părăseşte franciza, atunci Damian Lewis va fi încoronat noul Bond”, a spus o sursă citată de Sunday Mirror.

  Sursa: Independent.md

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.