Dana Dodean trebuie să mai aștepte. Competițiile de tenis de masă au fost anulate până în august, iar „Mondialele” nu sunt confirmate nici pentru octombrie!

  de Dan Lazăr | 3 mai 2020, 9:27 AM | Coronavirus | Sport | Topic special

  0

  Federaţia Internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a anunţat, sâmbătă, o posibilă nouă amânare a Campionatului Mondial pe echipe din acest an, la care naționala României, cu arădeanca Daniela Dodean-Monteiro în lot, este calificată. De asemenea, ITFF a decis suspendarea tuturor competiţiilor până la finalul lunii iulie.

  O nouă şedinţă a forului mondial, programată în 2 iunie, urmează să decidă dacă ediţia din 2020 a Campionatului Mondial se va desfăşura între 27 septembrie – 4 octombrie, în funcţie de situaţia economică la nivel mondial, sau la o altă dată.

  Campionatul Mondial pe echipe, care urma să aibă loc în Coreea de Sud, începând din 22 martie, a fost amânat prima dată pentru intervalul 21-28 iunie.

  Arădeanca Daniela Dodean-Monteiro ocupă locul 108 mondial, într-un clasament „înghețat” de ITTF. Arădeanca este întrecută în acest top de alte trei tricolore: Bernadette Szocs (locul 24), Elizabeta Samara (31) și Irina Ciobanu (98).

  În vârstă de 32 de ani, Dana Dodean a devenit campioană europeană anul trecut, alături de naţionala României, apărându-şi practic cu succes titlul continental din 2017 şi s-a calificat, la începutul acestui an, pentru a patra oară la rând, la Jocurile Olimpice, urmând a concura în proba pe echipe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.