Dana Dodean trebuie să mai aștepte. Competițiile de tenis de masă au fost anulate până în august, iar „Mondialele” nu sunt confirmate nici pentru octombrie!

  de Dan Lazăr | 3 May 2020, 9:27 AM | Coronavirus | Sport | Topic special

  0

  Federaţia Internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a anunţat, sâmbătă, o posibilă nouă amânare a Campionatului Mondial pe echipe din acest an, la care naționala României, cu arădeanca Daniela Dodean-Monteiro în lot, este calificată. De asemenea, ITFF a decis suspendarea tuturor competiţiilor până la finalul lunii iulie.

  O nouă şedinţă a forului mondial, programată în 2 iunie, urmează să decidă dacă ediţia din 2020 a Campionatului Mondial se va desfăşura între 27 septembrie – 4 octombrie, în funcţie de situaţia economică la nivel mondial, sau la o altă dată.

  Campionatul Mondial pe echipe, care urma să aibă loc în Coreea de Sud, începând din 22 martie, a fost amânat prima dată pentru intervalul 21-28 iunie.

  Arădeanca Daniela Dodean-Monteiro ocupă locul 108 mondial, într-un clasament „înghețat” de ITTF. Arădeanca este întrecută în acest top de alte trei tricolore: Bernadette Szocs (locul 24), Elizabeta Samara (31) și Irina Ciobanu (98).

  În vârstă de 32 de ani, Dana Dodean a devenit campioană europeană anul trecut, alături de naţionala României, apărându-şi practic cu succes titlul continental din 2017 şi s-a calificat, la începutul acestui an, pentru a patra oară la rând, la Jocurile Olimpice, urmând a concura în proba pe echipe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.