vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dana Dodean, „cetățean de onoare” al Aradului, premiu la gala federației de tenis de masă

  de Dan Lazăr | 15 decembrie 2019, 7:55 AM | Sport

  0

  Daniela Dodean-Monteiro se regăsește printre laureaţii galei 2019 organizate de Federaţia Română de Tenis de Masă, arădeanca nefiind însă prezentă la evenimentul de la Buzău.

  Bernadette Szocs, Ovidiu Ionescu şi echipa feminină a României au fost laureaţii galei organizate la sala Atena a Hotelului Sport din Buzău.
  Echipa feminină a României a fost medaliată cu aur la Europenele de la Nantes în componenţa Bernadette Szocs, Eliza Samara, Daniela Dodean-Monteiro, Adina Diaconu, Irina Ciobanu, antrenor fiind Viorel Filimon. „Obiectivul final vor fi Jocurile Olimpice din 2020, sperăm să obţinem o medalie olimpică, singura care ne lipseşte din panoplia federaţiei şi pentru că abia în 1992 tenisul de masă a intrat ca sport olimpic”, afirmă președintele FRT, Cristinel Romanescu.
  Dacă la Buzău nu a reușit să fie prezentă, Dodean va răspunde prezent luni (ora 18.00 – Primăria Arad) la Gala Sportului Arădean, und va primi și titlul de „Cetățean de Onoare” al Aradului.

  Adela Strună, în Top 10

  Între remarcaţii acestui sezon a fost şi arădeanca Adela Strună, ultimul loc în Top 10, pentru locul trei obținut alături de echipa națională de junioare II la CE de la Ostrava.
  De notat că CS Municipal Arad nu a fost printre cele 5 cluburi care au primit premii speciale

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.