marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dacian Ciupa și Răzvan Bodea s-au întors cu medalii de la Cupa Avis! Clubul Top Fighters se va muta într-o locație nouă

  de Lucian Dănilă | 11 martie 2020, 5:11 PM | Sport

  0

  Dacian Ciupa și Răzvan Bodea sunt doi sportivi care au reprezentat clubul Top Fighters la Cupa Avis de la Deva, un eveniment dedicat kiskboxing-ului.

  Pregătiți de antrenorul Gabi Moț, cei doi sportivi s-au întors cu medalii de la Cupa Avis. Dacian Ciupa a câștigat competiția la categoria 67 de kilograme, el având vârsta de 15 ani.

  Răzvan Bodea a ocupat locul al doilea, un rezultat foarte bun având în vedere adversarul pe care l-a întâlnit în finală. În vârstă de 16 ani, Răzvan Bodea (16 ani) a luptat în finala categoriei 77 kg împotriva lui Mario Boboc. „Răzvan practică kickboxing-ul de patru luni, timp în care a reușit să câștige trei concursuri la care a participat. În finala de la Deva a luptat contra lui Boboc, un sportiv mult mai experimentat, care practică acest sport de șapte ani și are zeci de concursuri câștigate”, spune antrenorul Gabi Moț.

  Următorul concurs la care vor participa sportivii de la Top Fighters se va desfășura la data de 11 aprilie la Izvin.

  „Cu ajutorul sponsorului nostru, TFC-International Alexander, clubul nostru de kickboxing se va muta într-o locație nouă, de 350 mp, pe strada Pădurii în incinta fabricii Arădeanca, langa magazinul Profi. Sperăm ca pânp la începutul lunii mai să terminăm cu zugrăvitul și amenajarea sălii”, a completat Gabi Moț.

  Momentan, Top Fighters își desfășoară acticitatea în două locații:

  Luni și miercuri de la ora 17 la Căminul Cultural din Livada.

  Marți și joi de la ora 18, dar și sâmbătă de la ora 11, la sala de sport de la Colegiul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”.

  87040235 189699352323946 4113540915274973184 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.