Dacian Cioloş, ales la şefia noului grup liberal din Parlamentul European

  de Special Arad | 19 iunie 2019, 11:41 AM | Politikos

  1

  Dacian Cioloş a fost ales la conducerea grupului Renew Europe (Reînnoim Europa), grupul pro-european format în jurul preşedintelui Emmanuel Macron după alegerile europarlamentare din 26 mai. Dacian Cioloş a primit 65 de voturi din 106 de la noii colegi de grup.

  Cioloş, cotat anterior ca principalul favorit în cursa pentru şefia grupului, se bucura de sprijinul europarlamentarilor spanioli, germani şi olandezi, dar şi a preşedintelui francez Emmanuel Macron.

  În urma alegerii sale în fruntea grupului, Dacian Cioloş a scris pe Facebook că „Preşedinţia grupului Renew Europe e doar un pas în construcţia politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru”.

  Sursa: digi24.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un docil corupt, care face ce i se spune… o păpușă umilă ce răspunde ferm la comenzi și privește în altă parte când ulii își împart prada. Negocierile au fost „murdare”, cu soluții/beneficii oferite pe sub masă. Vreți dovezi? Întrebați-i pe cei 41 care nu l-au votat, sau pe contracandidații care scârbiți s-au retras.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.