Dacia reboot: Dotări de limuzină pe o mașină Dacia, veche de 45 de ani

  de - | 26 decembrie 2019, 1:01 PM | Auto

  0

  O Dacia 1300 a fost transformată de un tânăr de 18 ani într-o mașină modernă care se deschide cu comandă vocală, are interior cu display şi buton de pornire în loc de cheie.

  Un tânăr de 18 ani din Craiova a transformat maşina bunicilor într-un autoturism ce poate concura cu multe maşini moderne.

  O Dacia 1300, fabricată acum 45 de ani, se deschide cu comandă vocală, are geamuri electrice, pe bord are montată o cameră video, dar dispune şi de senzor de parcare pentru mersul cu spatele.

  „O deschid cu ajutorul unei aplicaţii cu comandă vocală: „Dacie, deschide!”, spune Mihnea Dinică, adolescentul care a transformat bătrâna Dacie într-o maşină cu dotări de limuzină. El a început să facă primele modificări la autoturism acum mai bine de 5 ani. De atunci, a investit aproape 3500 de euro şi fiecare piesă a montat-o chiar el.

  „Mi se pare amunzant când merg la şcoală şi parchez lângă o Panamera sau alte maşini de 70-80 de mii de euro. Şi eu cu Dacia asta a mea…”, a mai spus Mihnea Dinică.

  Galerie FOTO pe promotor

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.