sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dacia reboot: Dotări de limuzină pe o mașină Dacia, veche de 45 de ani

  de - | 26 decembrie 2019, 1:01 PM | Auto

  0

  O Dacia 1300 a fost transformată de un tânăr de 18 ani într-o mașină modernă care se deschide cu comandă vocală, are interior cu display şi buton de pornire în loc de cheie.

  Un tânăr de 18 ani din Craiova a transformat maşina bunicilor într-un autoturism ce poate concura cu multe maşini moderne.

  O Dacia 1300, fabricată acum 45 de ani, se deschide cu comandă vocală, are geamuri electrice, pe bord are montată o cameră video, dar dispune şi de senzor de parcare pentru mersul cu spatele.

  „O deschid cu ajutorul unei aplicaţii cu comandă vocală: „Dacie, deschide!”, spune Mihnea Dinică, adolescentul care a transformat bătrâna Dacie într-o maşină cu dotări de limuzină. El a început să facă primele modificări la autoturism acum mai bine de 5 ani. De atunci, a investit aproape 3500 de euro şi fiecare piesă a montat-o chiar el.

  „Mi se pare amunzant când merg la şcoală şi parchez lângă o Panamera sau alte maşini de 70-80 de mii de euro. Şi eu cu Dacia asta a mea…”, a mai spus Mihnea Dinică.

  Galerie FOTO pe promotor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.