duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dacă îți spunem că ești prost, te superi! Așa că te facem bou!

  de Mihai Todoca | 14 februarie 2020, 10:42 AM | Strada

  0

  Dacă îți spunem că ești prost, te superi pe noi și ne întrebi cu ce drept te judecăm. Dacă îți spunem că ești un needucat, te superi pe noi și ne faci agramați. Dacă îți spunem că ești de-a dreptul un bou căruia i se rupe de lumea care îl înconjoară, iar te superi. Dar ce să facem noi când ni se prezintă situația de față în care tu, un biciclist ți-ai lăsat căluțul de fier în halul în care l-ai lăsat, blocând rampa de acces a persoanelor cu handicap, tocmai la spital? Înjurăm în gând și scuipăm în sân, că altceva nu avem ce face.

  Te rugăm doar să nu încerci să te scuzi cu : „M-am grăbit, nu am observat, nu am știut, dar unde era s- o las” și alte variațiuni pe aceeași temă. În general, bicicliștii nu au parte de o viață ușoară din partea șoferilor, cam tot din aceeași cauză: nesimțirea și eternul : „Dă-i în …..mea”. Ei, așa și tu. Cum să fii tu la capătul lanțului trofic? Trebuia să faci cumva să te poziționezi pe o treaptă superioară. Și ai reușit! Ești mai nesimțit decât șoferii. Nu ai reușit să parchezi nici măcar o bicicletă.

  P.S. Te rugăm să nu îți cumperi mașină…

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.