„Dacă colegii mei nu mă vor, doar ei mă pot demite” – declară războinic Dorel Căprar, lansând acuzația că îndepărtarea sa este o manevră a senatorului Fifor și a generalului Coldea

  de Special Arad | 11 februarie 2020, 8:08 AM | Politikos

  1

  Deputatul Dorel Căprar, după ce Comitetul Executiv al PSD a decis să anuleze ieri alegerile care au avut loc vineri în cadrul filialei județene, a reacționat aseară scriind un mesaj care-i îndeamnă la luptă pe susținătorii săi. Căprar a lansat o serie de acuzații la adresa adversarului său politic, senatorul Fifor, însă nu s-a limitat la doar atât, ci i-a luat la țintă și pe președintele interimar al PSd, Marcel Ciolacu și pe secretarul general Stănescu. Fostul președinte sugerează că nu mai este susținut de centru datorită faptului că a cerut explicații asupra modului în care au fost cheltuiți banii partidului, la București și, mai ales, pentru că a anunțat că PSD Arad susține tabăra Grindeanu, Dâncu, Moldovan pentru șefia partidului. Vă invităm să cițiți „Declarația de război” a domnului Căprar, dar nu înainte de a preciza că susținerea anunțată de acesta, în numele PSD Arad, pentru cei trei amintiți înainte, pare să aibă o legătură cu Cosmin Gușă, știut fiind faptul că acesta are o relație bună cu Vasile Dâncu și că nu a participat la Arad, la conferința județeană de vinerea trectă, ci a plecat la Bistrița, acolo unde lider al filialei PSD este Moldovan.

  „DOAR COLEGII MEI MĂ POT DEMITE DE LA PSD ARAD, NU CIOLACU, NU STĂNESCU, NU FIFOR ȘI COLDEA CU MANEVRELE LOR!!! A fost azi Comitetul Executiv Național al PSD, locul unde s-a ridicat problema situației de la Arad, unde noi am avut alegeri conform statutului partidului. În cadrul ședinței am fost acuzat de blat cu PNL, lucru pe care l-am negat evident prezentând și argumente în acest sens. Am expus punctele mele de vedere dar și faptul că ceilalți doi colegi din PSD Arad doreau să facă o conferință în paralel. Conferința de la Arad a fost organizată statutar, întreg procesul de votare și desfășurarea conferinței fiind filmată. Am expus toate argumentele Comitetului Executiv dar nu s-a ținut seama de ele, acest lucru mă duce cu gândul la faptul că e de fapt o reglare de conturi pentru că am depus o adresă în 3 februarie la sediul central PSD prin care solicit explicații pentru cheltuirea banilor partidului și angajarea avocatei partidului pe o sumă aberantă. De asemenea am depus o rezoluție pentru susținerea unui posibil viitor președinte PSD, în persoana domnilor Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu și Radu Moldovan. Cam așa stau lucrurile la Arad, vorbim de răzbunări și polițe. Printre principiile de bază în judo este să nu subapreciezi adversarul, să îl respecți, să fii fair play, ceea ce nu s-a întâmplat la Arad cu acești presupuși adversari ai mei, iar aceste amânări sunt deservicii duse organizației. Noi suntem în etapa desemnării candidaților. Aceste lupte puteau fi evitate. În continuare voi merge la toate conferințele organizate la Arad. Dacă colegii mei nu mă mai vor, doar ei mă pot demite de acolo, nu Ciolacu, nu Stănescu, nu Fifor cu manevrele lui” – a scris Căprar pe Facebook.

  Așadar, lupta devine și mai interesantă, în contextul în care deputatul Căprar își anunță intențiile războinice și ăși cheamă la luptă susținătorii. Și n-ar fi exclus să avem parte de dezvăluiri spectaculoase.

  Citește și: CEx PSD a invalidat alegerile de la Arad și a dizolvat organizația! Cine este noul interimar

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bai porcomane de pe Valea Muresului, tzaran prost nescolarizat, du-te la dracu si cauta-ti serviciu…..cariera ta politica, dimpreuna cu a laudarosului prostanac corupt Tripa, S-A INCHEIAT ! Daca intelegi asta, e bine, iar daca nu, e tot la fel ! Du-te dracului si reangajeaza-te la Luxten, scimbator de becuri stradale si castiga-ti un ban cinstit, nu cu minciuni si excrocherii ca pana acum !

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.