sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Are vreo legătură cutremurul cu stejarii și teii din Arad?

  de E. Nola | 10 iunie 2023, 9:49 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Strada Vasile Milea/Arad

  Nu de alta, dar precum vedeți, apar tot felul de teorii privind cauzele cutremurelor care de vreo două săptămâni zgâlțâie Aradul, de parcă alte griji nici nu am avea pe aici.
  Unii susțin că ar fi exploatarea gazelor de șist de vină, alții sunt de părere că este și asta o conjurație secretă împotriva țărișoarei, că doară e prea simplu să se accepte că Pământul se mai cutremură, și asta este chiar bine la o adică, fiindcă dacă n-ar fi așa, ar însemna că încercăm să supraviețuim pe o planetă moartă.

  Dar dacă tot veni vorba de teorii aiurea, nouă ni s-a părut de la început ciudată această coincidență a cutremurelor cu această campanie a administrației, patronate simbolic de Bibi, de tăiere a copacilor din oraș.

  Dacă vă amintiți bine, primele cutremure mai simțite au coincis oarecum cu tăierea stejarului din parcul Eminescu, iar imediat după cel mai tare, din această săptămână, oamenii cu drujba, desigur la încuviințarea administrației pomenite, au trecut la tăierea unor tei aproape de Mureș – mă rog, la Arad totul este aproape de Mureș, minus administrația lui Bibi -, nemaivorbind de asigurările date de același Bibi că tăierile vor continua având în vedere siguranța arădenilor.

  Ce să mai crezi după toate astea? Dumneavoastră, stimații noștri, mult mai pădurari decât ai lor, ce credeți?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Are vreo legătură cutremurul cu stejarii și teii din Arad?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.