luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cutremur puternic, cu o magnitudine de 6,9 grade, în Filipine. „A durat 20-30 de secunde, dar pământul s-a clătinat după aceea încă 10 minute”

  de - | 15 decembrie 2019, 11:18 AM | Internaţional

  0

  Un cutremur cu o magnitudine foarte mare a avut loc în urmă cu scurt timp în Filipine. Seismul a avut 6,8 pe scara Richter și a zdruncinat destul de puternic țara lovită și în trecut de cutremure dezastruoase.

  Puternicul seism a avut loc în localitatea Mindanao, Filipine, și a izbucnit la o adâncime de 49 de kilometri. Populația a resimțit din plin cutremurul. „La 10 minute după cutremur, pământul încă se mișcă”, a mărturisit un localnic pe pagina www.emsc-csem.org.

  Printre țările afectate afectate se numără Filipine, Indonezia și Malaysia.

  „Am auzit un zgomot puternic, iar apoi totul a început să se miște. Au început să cadă obiectele din casă. A fost un cutremur foarte puternic și cred că vor fi multe replici”, a spus un alt localnic.

  „A durat 20-30 de secunde, dar pământul s-a clătinat după aceea încă 10 minute, poate mai mult. S-a simțit mai puternic de 6,8 cât a fost anunțat. Dulapurile se închideau și se deschideau. Lustrele au căzut la pământ. A fost foarte urât”, a mărturisit un alt localnic pe pagina www.emsc-csem.org.

  Sursa: stirimondene.fanatik.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.