Cutremur puternic, cu o magnitudine de 6,9 grade, în Filipine. „A durat 20-30 de secunde, dar pământul s-a clătinat după aceea încă 10 minute”

  de - | 15 decembrie 2019, 11:18 AM | Internaţional

  0

  Un cutremur cu o magnitudine foarte mare a avut loc în urmă cu scurt timp în Filipine. Seismul a avut 6,8 pe scara Richter și a zdruncinat destul de puternic țara lovită și în trecut de cutremure dezastruoase.

  Puternicul seism a avut loc în localitatea Mindanao, Filipine, și a izbucnit la o adâncime de 49 de kilometri. Populația a resimțit din plin cutremurul. „La 10 minute după cutremur, pământul încă se mișcă”, a mărturisit un localnic pe pagina www.emsc-csem.org.

  Printre țările afectate afectate se numără Filipine, Indonezia și Malaysia.

  „Am auzit un zgomot puternic, iar apoi totul a început să se miște. Au început să cadă obiectele din casă. A fost un cutremur foarte puternic și cred că vor fi multe replici”, a spus un alt localnic.

  „A durat 20-30 de secunde, dar pământul s-a clătinat după aceea încă 10 minute, poate mai mult. S-a simțit mai puternic de 6,8 cât a fost anunțat. Dulapurile se închideau și se deschideau. Lustrele au căzut la pământ. A fost foarte urât”, a mărturisit un alt localnic pe pagina www.emsc-csem.org.

  Sursa: stirimondene.fanatik.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.