vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cutremur în Italia: 2 morți și 39 de răniți. Un bebeluș de 7 luni, scos de sub dărâmături

  de - | 22 august 2017, 12:33 PM | Internaţional

  0

  Cutremur devastator în insula italiană Ischia, o importantă destinaţie turistică. Doi oameni au murit şi 36 au fost răniţi. Mulţi alţii sunt daţi dispăruţi de aseară şi echipele de salvare îi caută sub dărâmături. Seismul nu a fost unul mare, a avut magnitudinea 4. Dar s-a produs la suprafaţă, într-o zonă cu foarte multe clădiri vechi. Aşa s-ar explica pagubele imense pe care le-a făcutSeismul a avut 14 replici, scrie digi24.ro

  Numărul răniților a crescut la 39, anunță presa italiană. Seismul a fost urmat de 14 replici.

  Unul dintre cei 39 de răniți se află în stare gravă. 1081 de persoane au părăsit deja insula Ischia. Doi copii sunt prinși sub dărâmături, au fost localizați în această dimineață și sunt în viață, transmite Sergiu Balaban, corespondentul Digi24 în Italia.

  Pompierii sunt acum într-o cursă contra timp pentru a-i salva. Mama lor a dat indicații pompierilor toată noaptea, cu ajutorul ei a fost găsit și cel mai mic membru al familiei, Pasquale, un copil în vârstă de numai șapte luni de zile, scos viu de pompieri în jurul orei 4 dimineața.

  Hotelurile din zonă, în ciuda faptului că este plin sezon turistic, au oferit cazare sinistraților. Vorbim de sute de persoane care au rămas pe drumuri și care nu vor să se mai întoarcă în propriile locuințe de teama unor replici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.