Cutremur, azi noapte, la o distanță de doar 65 de kilometri de Arad

  de Special Arad | 4 aprilie 2021, 11:25 AM | Știri Arad

  0

  Un cutremur cu magnitudinea de 2,3 a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică foarte aproape de județul Arad.

  Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că seismul a avut loc la ora 3.38 în județul Timiș, fără a specifica localitatea. Cutremurul a avut magnitudinea de 2,3 și a avut loc la adâncimea de 4 kilometri.

  Conform aceleași surse, cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Arad (65 km), Timișoara (23 km), Belgrad (116 km), Zemun (116 km, Szeged (123 km) și Novi Sad (130 km).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.