sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 s-a produs în Taiwan. 4 oameni au murit, peste 50 sunt răniți

  de - | 3 aprilie 2024, 8:06 AM | Internaţional

  0

  Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 a lovit Taiwanul, miercuri dimineaţă, provocând prăbuşirea a cel puţin 26 de clădiri, potrivit Centrului Central de Comandă pentru Situaţii de Urgenţă din Taiwan (CEOC), informează Pro TV.

  Oficialii taiwanezi au confirmat că cel puțin 4 oameni au murit în timp ce salvatorii scoteau oameni din clădirile prăbușite.

  Acțiunea de salvare a victimelor este în curs de desfășurare, astfel că este foarte posibil ca numărul victimelor să crească.

  Este cel mai puternic cutremur din Taiwan din ultimii 25 de ani, au declarat oficialii seismologi, citați de BBC.

  Operațiunile de salvare continuă, pentru a ajunge la persoanele blocate în Hualien, precum și în alte zone din Taiwan. Potrivit Agenției Naționale de Pompieri, multe persoane sunt blocate în tuneluri, inclusiv în tunelul Renqing și în tunelul Qingshui.

  Citește mai mult pe stirileprotv.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.