joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curticiul este blocat! Se poate intra în oraș doar dinspre Sântana și Dorobanți

  de Special Arad | 2 august 2014, 9:23 AM | Administraţie | Curtici | Știri Arad | Topic special

  0

  Până duminică, 3 august, ora 19.00, nu se mai poate intra în orașul Curtici pe la trecerea la nivel cu calea ferată. Ca și variante ocolitoare, autoritățile recomandă DN 79 și prin localitatea Dorobanți.
  Înștiințarea privind închiderea circulației spre Curtici, în zona trecerii la nivel cu calea ferată (bariera de la intrarea în oraș dinspre Arad) a venit la Primăria Curtici, iar anunțul a fost postat pe pagina de facebook a orașului. Drumul a fost închis din cauza lucrărilor de înlocuire a liniilor de tren, efectuate de către CFR în zona pasajului începând din 1 august, orele 7.00 până pe 3 august, orele 19.00.
  Cei care vor să ajungă în acest weekend în Curtici au două variante ocolitoare: fie prin Dorobanți și Macea dar, spun cei din zonă, drumul este foarte degradat și nu este recomandat a fi urmat, sau pe DN79. Chiar dacă sunt mai mulți kilometri, drumul este bun și se poate circula fără probleme. Se circulă pe DN 79 (drumul Arad-Oradea) până la sensul giratoriu situat între localitățile Zimandu Nou și Șimand. Aici, trebuie urmată a 3-a ieşire spre DJ792C, de unde mai sunt circa 9 km până la Curtici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.