Cursele de autobuz către localitatea Horea s-au anulat. Stați! Nu! Merg din nou

  de Special Arad | 13 februarie 2018, 1:46 PM | Știri Arad

  0

  Într-un anunț pus de Compania de Transport Public se informează publicul călător că, odată cu intrarea în vigoare a noului program de transport public județean de persoane, aprobat de o hotărâre a Consiliului Județean din data de 12 februarie, se vor face anumite modificări, printre care și suspendarea anumitor curse.

  La auzul acestei intenții, mai mulți cititori ai Special Arad și-au exprimat nemulțumirea, în mod special față de anularea curselor de după-masă către localitatea Horea.

  Pentru a le veni în sprijin, ne-am interesat asupra acestui subiect, iar – spre surprinderea noastră – reprezentanții  Companiei de Transport Public ne-au declarat că s-a renunțat la anularea curselor și că acestea vor urma traseele la orele obișnuite. Așadar, anunțul afișat în stații este, de acum, depășit.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.