Curse aviatice noi spre Italia, Germania și Anglia, operate de Ryanair. Din păcate, nu din Arad, din fericire, de pe un Aeroport vecin!

  de Special Arad | 29 septembrie 2020, 2:51 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Compania aeriană Ryanair a făcut, marţi, un anunţ important pentru orădeni: va opera din nou curse externe de pe Aeroportul Internaţional Oradea spre şi dinspre Italia, Germania şi Anglia. 

  „Ryanair, compania aeriană numărul 1 din Europa, anunţă astăzi că se întoarce, odată cu programul de iarnă 2020, la Oradea, lansând 4 rute spre Londra Stansted, Milan Bergamo, Bologna şi Dusseldorf Weeze – toate operate de două ori pe săptămână – începând din decembrie 2020, ca parte a programului Ryanair din România Iarnă 2020 – Vară 2021″, a anunţat, marţi, compania pe site-ul oficial.

  „Suntem încântaţi să reluăm zborurile noastre în Oradea cu patru rute spre Londra Stansted, Milano-Bergamo, Bologna şi Dusseldorf Weeze, începând din decembrie 2020, operând de două ori pe săptămână. Pentru a sărbători această lansare, punem în vânzare locuri cu preţ redus, începând de la 14,99 euro, pentru călătorii până în ianuarie 2021, care vor putea fi rezervate până joi, 1 octombrie, la miezul nopţii. Cum acestelocuri cu preţuri mici vor fi luate rapid, clienţii ar trebui să intre pe site-ul www.ryanair.com pentru a nu le rata”, a transmis, în comunicat, Jason McGuinness, directorul comercial al companiei Ryanair.

  De asemenea, pe site-ul oficial, compania irlandeză transmite că “clienţii români şi turiştii pot de acum să-şi rezerve o călătorie până în octombrie 2021, zburând la preţuri mici şi respectând un nou set de măsuri pentru protejarea sănătăţii stabilite de Ryanair pentru a-şi proteja clienţii şi echipajele”.

  Totodată, reprezentanţii Ryanair subliniază că Aeroportul Internaţional Oradea este cel de-al patrulea din România pe care operează şi, prin aceste zboruri, „va conecta Oradea cu unele dintre cele mai mari hub-uri aeriene ale Ryanair din Europa, promovând conectivitate, turism şi locuri de muncă într-o perioadă în care aceste regiuni au cea mai mare nevoie de ele”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.