miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Curs „responsabil de mediu” acreditat de ANC, la Camera de Comerț Arad

  de Special Arad | 13 decembrie 2019, 9:23 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează în luna ianuarie 2020 cursul Responsabil de Mediu – cod COR 325710.

  “Conform reglementărilor legale în vigoare (Ordonanța de Urgență nr. 195/2005), obligativitatea de a avea personal specializat pentru protecția mediului revine atât societăților comerciale/organizații cu posibile activităţi cu impact asupra mediului, cât şi autorităților publice”, informează prof. Carmen Crişan – manager CFP – în cadrul CCIA Arad.

  Obiective: dobândirea competenţelor specifice necesare desfăşurării ocupaţiei “Responsabil de mediu”.

  Tematica: Gestionarea cerintelor legale de mediu, Elaborarea programului de management de mediu, Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu, Monitorizarea factorilor de mediu, Realizarea auditului intern, Elaborarea programului de audit intern, Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta, Raportarea activitatii de mediu, Elaborarea documentatiei sistemului de management de mediu.

  Cursul este acreditat ANC iar la final, participanţii care promovează vor obţine un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

  Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)

  Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

  Discount-uri:

  – 10% membrii CCIA ARAD

  – 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă

  – 10 % pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

  Reducerile nu se cumulează!

  Taxa include:  activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, cafea și apă şi un cupon valoric de 200 lei la cursurile organizate de CCIA Arad

  Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.