duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Condamnați penal și asistați social, puși la muncă în folosul comunității

  de Special Arad | 9 noiembrie 2021, 2:55 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad, prin Direcția Generală Poliția Locală Arad, continuă igienizarea străzilor Tarafului, Frumoasă, Curtici, Câmpul Liniștii, Steagului, zona 300, Calea Aurel Vlaicu, Calea 6 Vânători, cartierul Subcetate, cartierul Bujac și Faleza Mureș, în cadrul unui program de folosire intensiv a muncii în folosul comunității pentru curățarea zonelor celor mai afectate ale orașului.

  Doar în intervalul 08.10.2021-08.11.2021 au fost colectate 16 tone de deșeuri cu sprijinul a 6 beneficiari ai venitului minim garantat și a 21 de condamnați penal. În plus, resursele respective, alături de personalul și utilajele operatorului de salubritate, sunt utilizate și pentru curățenia ce survine după demolarea/dezafectarea adăposturilor improvizate ale oamenilor străzii ridicate pe domeniul public.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.