Cupa României și-a desemnat câștigătorii, la Arad. CS Fan și CS ProVolei Arad, în „careul de ași”

  de Dan Lazăr | 1 august 2021, 3:47 PM | Sport

  0

  A doua ediție a Cupei României la volei de plajă și-a desemnat, duminică, câștigătorii: Adina Stanciu / Oana Ordean („U” Cluj-Napoca), respectiv Marius Ciortea / Lucian Bădiceanu (CS UVT Timișoara).

  Organizată pe cele două terenuri de beach-volley ale Complexului DJST – Fan Arad, competiția KO a adus privitorilor numeroase meciuri spectaculoase, la final podiumul arătând astfel:

  FEMININ
  1. Adina Stanciu / Oana Ordean („U” Cluj-Napoca)
  2. Andreea Maxim / Alexandra Bikfalvi (CSU Oradea)
  3. Mădălina Pura / Giulia Blaj (CSU Oradea)

  MASCULIN
  1. Marius Ciortea / Lucian Bădiceanu (CS UVT Timișoara)
  2. Tudorel Farcaș / Valentin Hupoiu (Știința – Rapid București)
  3. Cristian Maier / Sebastian Micu (CS UVT Timișoara)

  Ambele finale s-au încheiat cu scorul de 2-0, 21-12, 21-18 în competiția fetelor, respectiv 21-16, 21-19 în întrecerea băieților.

  Festivitarea de premiere a fost oficiată de către Dan Cuedan, directorul adjunct al Direcției Județene de Sport și Tineret Arad, și Ștefan Gog, președintele CS Fan Arad. Primele patru clasate au fost recompensate cu premii în bani, în „careul de ași” pătrunzând și echipe arădene, Ioana Ban / Ioana Radu (ProVolei Arad / Dinamo București), respectiv Cătălin Lelea / Emil Lung (CS Fan Arad).

  Pentru voleiul de plajă din țară, la nivel de seniori, urmează finala Campionatului Național de beach-vollley, între 16-22 august, la Mamaia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.