Update Cum vor funcționa școlile din județul Arad în următoarea perioadă. Vezi tabelul cu fiecare situație în parte

  de Special Arad | 27 octombrie 2020, 6:57 PM | Educaţie | Știri Arad | Topic special

  0

  Sunt mai multe unități de învățământ în scenariile roșu și galben, decât în verde

  Pe baza noilor date privind rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 de locuitori în județul Arad, puse la dispoziție de către Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul Școlar Județean a stabilit astăzi scenariile de funcționare ale unităților de învățământ din municipiul și județul Arad pentru următoarea perioadă de 14 zile.

  Astfel, conform scenariului verde își desfășoară activitatea 139 de unități școlare, conform scenariului galben (alternativ, la școală și online, de acasă) își desfășoară activitatea 157 de unități școlare și conform scenariului roșu (exclusiv online) își desfășoară activitatea 151 de unități școlare.

  În unitățile școlare în care activitatea instructiv-educativă se desfășoară conform scenariului verde sau galben, din cauza apariției unor cazuri pozitive în rândul elevilor sau al cadrelor didactice, există următoarea situație:

  – șase formațiuni de studiu (grupe sau clase), cuprinzând 119 de elevi de la diferite unități de învățământ, funcționează conform scenariului roșu.

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.