Cum se conduce pe drumurile județului nostru: fără permise de conducere, cu mașini neînmatriculate și cu numere false

  de Special Arad | 6 iunie 2018, 11:58 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii rutieri au depistat ieri, în trafic, doi bărbați care a nu au respectat prevederile O.U.G. 195/2002.
  Polițiștii au depistat un bărbat de 40 de ani, din Tîrnova, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/D, pe raza aceleiași localități. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
  Pe raza localității Craiva, pe D.C. 2 a fost depistat un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare fuseseră atribuite unui alt vehicul.

  Pe numele fiecăruia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.