miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Careul de ași” al polițiștilor arădeni. Șoferii care le-au „dat mâna câștigătoare” au dosare penale

  de Special Arad | 5 noiembrie 2020, 1:38 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 4/5 noiembrie 2020, polițiștii Poliției Comunale Vladimirescu au depistat un bărbat de 34 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolemie de 1,15 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
  Polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat un bărbat 51 de ani, din Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, cu numere de înmatriculare de Germania. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul este radiat din circulație din data de 1 septembrie 2020.
  La data de 4 noiembrie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ineu au depistat un bărbat de 40 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/D, având plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii, expirate din data de 2 noiembrie 2020, și un bărbat de 35 de ani, din Chier, în timp ce conducea pe D.J. 792/D, un autoturism, neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
  Pe numele tuturor conducătorilor auto au fost întocmite dosare de cercetare penală, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.