duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum să vă alegeți scaunele de bucătărie sau de dining

  de - | 24 martie 2021, 5:28 PM | Advertorial

  0

  Camerele de luat masa sunt de toate formele și dimensiunile – de la bucătării informale, spații de luat masa formale și tot ceea ce se situează între ele. Totuși, cel mai important element dintr-un spațiu de luat masa sunt scaunele pe care le alegeți.

  Care este înălțimea potrivită a scaunelor de bucătărie pentru masa dvs.? Se potrivesc cu designul mesei? Țesătura este rezistentă? Există o mulțime de întrebări la care trebuie să răspundeți înainte de a alege un scaun de bucătărie potrivit și suntem aici pentru a vă ghida pe parcursul procesului.

  Dimensiunea scaunului

  Măsurarea este o sarcină crucială atunci când cumpărați mobilier, mai ales când vine vorba de așezarea lor în bucătăria sau sufrageria dvs. Înălțimea standard a unui scaun este de 45 cm, iar înălțimea standard a mesei este de 75 cm.

  Regula generală este că doriți să lăsați 30 cm între partea de sus a scaunului de luat masa și partea de jos a mesei.

  Când măsurați dimensiunea scaunului de luat masa, asigurați-vă că țineți cont de panoul de lemn care leagă picioarele de suprafața mesei. Nu toate mesele au unul, dar dacă aveți, veți dori să vă asigurați că există suficient spațiu liber pentru genunchi.

  După ce ați ales scaunele de bucătărie cu înălțimea corectă, veți dori să vă dați seama câte scaune se pot potrivi în jurul mesei. Lăsați 60 cm de loc per scaun. O masă lungă de 180 cm are locuri confortabil pentru 6 persoane, o masă de 250 cm are locuri confortabile pentru 8 persoane și o masă de 300 cm are locuri confortabile pentru 10 persoane. Desigur, la nevoie sau pentru petreceri mari, puteți să mai adăugați încă câteva, dar ar trebui să vă mobilați masa pentru confortul fiecărei zi, nu o petrecere pe care o găzduiți doar o dată pe an.

  Scaune confortabile de luat masa

  Există o mulțime de factori în alegerea dintre scaunele tapițate și cele netapițate și ambele au avantajele lor. Un scaun netapițat poate fi ușor de șters, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri. Un scaun care nu este tapițat este, de asemenea, de obicei mai îngust și mai ușor de montat în jurul unei mese mai mici. Dar dacă vă place să găzduiți petreceri, vă recomandăm să alegeți ceva tapițat, care va fi mai confortabil.

  Un scaun tapițat este cu siguranță cea mai confortabilă opțiune dacă aveți o masă mare sau o cameră cu dimensiuni generoase, dar asigurați-vă că lăsați 17 cm între brațul scaunului și masă.

  Material și finisaje

  Dacă vă place un aspect mixt, va trebui să vă gândiți strategic la finisaje. Vreți să se completeze, dar să nu se potrivească perfect. Gândiți-vă la încorporarea atât a unui element consecvent, cât și a unui element contrastant. Contrastul face spațiul mai interesant, în timp ce consistența îl va împiedica să se simtă prea amestecat.

  Regula generală este să respectați două finisaje diferite, care sunt distincte, dar care au ceva în comun.

  Bănci

  Pentru spațiile de luat masa sau camerele în care nu aveți spațiu, o bancă poate rezolva o mulțime de probleme. Deoarece sunt adesea împinse de un perete, puteți să vă plasați masa într-o cameră mai îngustă sau să profitați de un colț. De asemenea, face mai ușor să strângeți mai mulți oameni în jurul mesei, deoarece veți sta de obicei mai aproape pe o bancă decât pe un scaun.

  Ca să nu mai vorbim de faptul că sunt foarte confortabile. Pernele groase, spațiile de depozitare și banchetele complet tapițate pot împacheta o mulțime de funcții într-un spațiu mic.

  Personalitatea scaunelor

  Scaunele de dining sunt folosite cel mai ades seară și cu ocazii speciale și, din acest motiv, sunt un accesoriu perfect pentru a vă împacheta personalitatea. Întrucât nu vorbim despre scaune pe care le veți folosi în fiecare zi, vă puteți juca mai mult cu culoarea și modelul. Scaunele sunt modalitatea perfectă de design cu modele, forme și culori neobișnuite.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.