Cum să scapi de durerile de spate în 60 de secunde

  de - | 28 October 2015, 3:25 PM | Sănătate

  1

  Ai probleme cu durerile de spate? Există un exercițiu extrem de simplu și la fel de eficient pentru rezolvarea acestora.

  Nu este vorba de niciun medicament, de nicio alifie ori cremă care să elimine durerile de spate, ci doar de un exercițiu rapid, pe care trebuie să îl repeți de câteva ori, scrie observator.tv.

  Tot ceea ce trebuie să faci este să stai într-o poziție confortabilă, apoi să atingi dinții din față cu vârful limbii. După aceasta, expiră pe gură, scoțând un ușor șuierat.

  Ceea ce este nevoie să mai faci este pasul doi: închide gură, inspiră pe nas numărând până la 4, ține-ți respirația până ajungi cu numărătoarea la 7, apoi expiră pe gură timp de 8 secunde. Procedeul necesită trei repetări.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.