Cum s-a schimbat harta României politice în patru ani – Alegerile 2020 vs Alegerile 2016

  de - | 8 decembrie 2020, 12:03 PM | Naţional | Politikos

  0

  În urmă cu patru ani, PSD câștiga alegerile parlamentare la pas, cu aproape 45% pe țară. La Senat, PSD reușea să câștige în 35 de județe, PNL se impunea în doar trei județe, iar USR, pe atunci copilul nou pe scena politică, producea surpriza în Diasporă. Acum, după patru ani, harta arată mult mai diferit. PSD a câștigat pe țară „doar” cu circa 30%. La Senat s-a impus în 22 de județe, în timp ce PNL a câștigat în 13 județe, iar USR-PLUS s-a impus în Diasporă, în două mari județe și în București.

  Vezi AICI HARTA INTERACTIVĂ realizată de HotNews, cu rezultate complete pe fiecare județ!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.