luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cu un „haur” nu se face primăvară. În jur de 12 arădeni au ieșit în stradă, la ora 17, la îndemnul lui George Simion

  de Raluca Medeleanu | 29 martie 2021, 6:18 PM | Știri Arad

  6

  Proteste „în ture” se petrec în această perioadă la Arad. După protestul organizat ieri noapte, astăzi au fost anunțate încă două, aproape unul după altul, dar cu organizări diferite. Primul, cu începere de la ora 17:00, a reușit să adune foarte puțini arădeni pe platoul din fața Palatului Administrativ și a fost organizat la îndemnul liderului AUR, care a chemat toți românii, într-un live pe Facebook, să boicoteze restricțiile aplicate de guvernanți în contextul pandemiei Covid. Cel de-al doilea, anunțat de la ora 20:00, are aceeași menire, însă are ca organizator un grup format din sportivi arădeni.

  Opțiunea de a avea două astfel de manifestări în aceeași zi se pare că a fost nefericită, întrucât arădenii care au ieșit în stradă la invitația lui  George Simion (AUR) aveau o expresie nemulțumită pe față și au stat mult timp cu telefonul la ureche, probabil mustrându-i pe cei care au absentat. Fotografiile articolului au fost realizate între 17:15 și 17:50.

  Menționăm că, la fel ca în cazul protestului desfășurat în noaptea dintre duminică și luni, nici acesta nu a fost organizat pe baza vreunei autorizații. La fel stă situația și în cazul celui de-al doilea protest anunțat pe ziua de astăzi, de la ora 20:00 (vezi AICI).

  Purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad ne-a declarat că singurul protest care a obținut deocamdată aviz este cel anunțat pe data de 1 aprilie, tot la ora 17:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Raluca Medeleanu nu va suparati mi se pare reportaj la comanda. Unii au boala pe George Simion deoarece e unionist si patriot, mare grija sa nu simtiti nevoia sa scrieti pe ruseste ca sa stie lumea ce preferati ca ideologie. Sau poate va plac politicile lui Victor Orban si aveti dubla cetatenie si simtiti nevoia de autonomie pe criterii etnice, si sa trageti saci de gunoi pe mormintele ostasilor morti in Primul Razboi Mondial sau sa-l spanzurati pe Avram Iancu ca e la moda in ultima vreme, iar de 1 Decembrie 2 kg de pertarde bagete la tomberonul de pe strada principala unde marsaluiau romanii xenofobi impreuna cu armata romana sa-si serbeze Marea Unire

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.