sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 3Protest în miez de noapte în centrul Aradului! La ora 2:00, sute de arădeni se aflau în fața Primăriei, bulevardul fiind blocat de mașini!

  de Dan Lazăr | 29 martie 2021, 2:18 AM | Știri Arad

  2

  Sute de arădeni au ieșit în noaptea de duminică spre luni în fața Primăriei Arad, pentru a protesta față de restricțiile de deplasare care au intrat în vigoare în 28 martie.

  Zeci de mașini au blocat Bulevardul Revoluției, claxonând, fără ca poliția sau jandarmeria să intervină.

  Arădenii se aflau încă la protest chiar și după ora 2.00, asemenea altor sute de persoane nemulțumite de restricțiile impuse de autorități aflate la proteste în București, Sibiu, Brăila sau Galați.

  Duminică au intrat în vigoare restricțiile privind interdicția de a circula după ora 20.00.

  UPDATE 1. Mai mulți tineri din Arad au dat foc unor măști, la protestul din fața Palatului Administrativ.

  UPDATE 2. – ORA 02.20 Proteste spontane și la Pitești și Timișoara.

  UPDATE 3. – ORA 02.50 Jandarmii au intervenit la protestul din Capitală, blocându-i pe protestatari în Piața Universității.

   

  foto primarie arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu intreb pe cei care au protestat si au dat foc la masti….Care este solutia sa scapam de pandemie ???? Cui ii plac restrictiile si mastile…la nimeni …dar daca au stiut iesi sa dea si o solutie….primaria Aradul e nasoala…asa slaba confucere inca nu a avut Aradul….deci asteptam solutii de la cei protestatari

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.