Cu tot cu distanțarea socială, începe un nou sezon KineDok la Arad, cu „Distanța dintre mine și mine”

  de [email protected] | 24 iulie 2020, 10:48 AM | Cultură | Film

  0

  Documentarul regizat de Mona Nicoară și Dana Bunescu, proaspăt laureat la Premiile Gopo pentru Cel mai bun documentar, a mai fost proiectat la Arad anul trecut, la Cinema Arta, în prezența realizatoarelor. Joi, 30 iulie, cu începere de la ora 21, filmul va fi proiectat din nou, în aer liber, în curtea Colegiului Naţional „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”, în cadrul unui nou sezon KineDok.

  „Pentru al 6-lea an consecutiv, avem plăcerea de a da startul în Arad noului sezon KineDok: proiecții de filme documentare pe teme sociale și drepturile omului, ce iau forma unui cinema ambulant, alternativ și fresh!”, anunță organizatorul local, Asociația CitiZenit.

  Și cum KineDok nu înseamnă doar proiecții de film, ci și discuții și dezbateri, invitată va fi doamna Lucia Bibarț, poetă arădeană, autoare de cărți pentru copii și actualul președinte al filialei din Arad a Ligii Scriitorilor din România, pentru o reflecție asupra procesului de creație în vremuri grele, despre literatură și carte, artă și artist.

  Accesul la acest eveniment se face în baza unui bilet. Prețul unui bilet este de 12 lei și poate fi cumpărat de la locație.

  Filmul „Distanța dintre mine și mine” realizează un fascinant portret al artistei Nina Cassian, în care imaginile contemporane și imaginile trecutului creează un dialog între memoria scriitoarei și cea din arhivele fostei Securități.

  Reguli de funcționare în contextul pandemiei COVID-19:
  * Participarea la acest eveniment necesită o rezervare online prin mesaj direct către pagina de Facebook CitiZenit sau printr-un email către adresa [email protected]
  * Intrarea în spațiul de desfășurare a evenimentului începe de la ora 20:00.
  * La intrarea în spațiul de desfășurare a evenimentului, organizatorul va efectua triajul observațional, persoanelor simptomatice și celor care depășesc temperatura de 37,3°C nu li se va permite accesul la eveniment.
  * Distanța minimă obligatorie între persoane este de 2 m.
  * Pe toată durata evenimentului, purtarea măștii medicale/non-medicale este obligatorie.
  * Organizatorul va pune la dispoziția publicului dezinfectanți și se va asigura că toate suprafețele vor fi dezinfectate constant.
  * Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul persoanelor care nu respectă regulile de protecție și prevenire a infecției cu COVID-19.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.