Cu țâțele la-naintare, direct în Prefectură!

  de Davide [email protected] | 30 octombrie 2018, 3:00 PM | Pamflet | Topic special

  2

  Gurile mai păcătoase ca ale noastre spun că atunci ești șef adevărat când ai consilieri buni – adevăr pe care Falcă ori nu l-a înțeles, ori nu-i șef. Însă, l-a aflat și înțeles doamna prefect care și-a tras o consilieră conformă standardelor electorale ale PSD care s-a afișat în campanie cu două-trei bunăciuni în echipa de bază, restul rezerve (dacă nu mă credeți, priviți afișul electoral și apreciați proeminența atacului, dar și fermitatea liniei de fund, la vârfa și extremă deopotrivă – lăsați-i pe ăialalți că-s rezerve și nu contează). Despre vârfa din atac am mai scris (să trăiți, dom Fifor!) și poate vom mai scrie, mai ales dacă se vor adeveri zvonurile care o dau pe Ancuța mare șefă-n primărie, după alegerile la care nu va participa Falcă. Dar asta știe cel mai bine viitorul fost ministru – apropo: ce făcuși, bre, nea Fifore cu balisticile alea?, ne băgași frica-n oase că vin rușii peste noi, iar când ai încercat să dregi busuiocul cu zaibăr, au râs de matale și locatarii cimitirului de pe strada Învierii din Caracăl…

  Deci, acum vă prezentăm altă bunăciune din atacul pesedist, care a jucat și în campanie, folosind tactica atacului de pe extremă, prin învăluire cu înaintarea și având susținere prin linia de fund – a se vedea pozele care spun mai mult decât o mie de cuvinte – (bre, nea Fifore, alea nu-s balistice, chiar dacă-s de atac sub ochi, și oricum matale ar trebui să te uiți la alt meci).

  Și uite-așa, de la echipa de bunăciuni a pesedeului, de la înaintări zvelte, la linia de fund (dom Fifor…, domnu’ Fiiifoooor!, vorbim de echipă, de sport, nu de altceva….), am revenit la doamna prefect. Pentru că dumneaei și-a luat consilier pe bunăciunea de Florina, cu înaintarea-n vârf, după cum se vede din fotografiile ce și le-o postat pe Facebook și Instagram. Drept e că Instagramul și Facebookul îs zone private – și se știe că până și-n Caracăl sau Vânju Mare, privată este viața aia, uneori frumoasă, efervescentă, alteori mai constipată dar mai mereu cu ușa închisă. Da’, nu știu cum să spun ca să fiu bine înțeles, ușa aia ce ar trebui să stea mai mereu închisă, are și fereastră – matale nu te uita, nea Fifore, că ați călărit-o atâția ani și acum vreți să ne-o dați nouă (Cetatea ați călărit-o, cu Armata lu’ matale)! Dacă în jucătoarele, de vârf sau de fund, din echipa pesede pot să-și pună în privata proprie orice fotografie, în Cancelaria Prefecturii nu prea se cade. E ca și cum un anumit Năstase și-ar pune pe buletin o poză în fustiță. Nu că ar fi ilegal, Doamne ferește! Dar i s-ar vedea prea ostentativ linia țațelor sau sânilor, dacă vreți. Hai, înțeleg, la întâlnirea aia cu polițiștii le-a pus cracii-ntre ochi de li s-au ridicat caschetele din poală, da’ cu Instagramul ce-o fi avut consiliera de vârf a doamnei prefect? Așteptăm cu interes poze la fel de calde pe site-ul Prefecturii, poate în costum de baie (din două piese: bikini și atât). Așa mai uităm de interviurile doamnei prefect și de vizitele istoric ascunse al unor diplomați străini în Arad.

  Oare și pe diploma de licență a Florinei există o fotografie la fel de sobră? Întreb pentru un prieten mare iubitor de țațe (să trăiți, dom Fifor și să scăpați neremaniat, că noi ce mai scriem?).

  Sursa foto: Decolteul (ce-i drept, de vis!) circulă, sub forma de pamflet energizant, pe Whatsapp-urile tuturor bărbaților din Prefectura Arad, Poliție și partid. Și cine știe pe unde o mai fi ajuns?… La noi, da!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.