miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cu Spotify puteți descărca până la 10.000 de melodii, de 3 ori mai mult decât înainte

  de Special Arad | 17 septembrie 2018, 3:31 PM | Muzică

  2

  Serviciul de muzică Spotify vă permite acum să descărcați până la 10.000 de melodii, de 3 ori mai mult decât înainte. Pentru încântarea abonaților Spotify Premium, liderul în fluxul de muzică a decis să elimine limita de 3.333 de titluri. Acum, conform PhonAndroid, prin combinarea a până la 5 dispozitive, puteți descărca până la 50.000 de melodii pentru a asculta offline!

  Spotify este dezvoltat de compania suedeză Spotify Technology, cu sediul în Stockholm, Suedia. A fost lansat la 7 octombrie 2008 iar începând cu 20 august 2018 acesta este disponibil în 65 de regiuni din lume. Spotify oferă acces la peste 35 de milioane de melodii. În iulie 2018, a avut 180 de milioane de utilizatori activi lunar, inclusiv 83 de milioane de abonați plătitori. Spotify funcționează în conformitate cu un model de afaceri freemium, serviciile de bază sunt gratuite, în timp ce caracteristicile suplimentare sunt oferite prin abonamente plătite.

  Foarte popular, acest serviciu este folosit de aproape toți utilizatorii de smartphone-uri. Fie că dispun de telefoane Apple iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 sau recent lansatele Apple iPhone Xs, iPhone Xs Max şi iPhone Xr sau Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 sau Galaxy Note 8 și Galaxy Note 9, Spotify este prezent pentru descărcat muzică.

  La Spotify, lucrăm întotdeauna pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor și abonaților noștri. De asemenea, am crescut semnificativ numărul de melodii ce pot fi descărcate offline, de la 3.333 de titluri până la 10.000 de piese”, a spus un purtator de cuvant al Spotify.

  Înainte de acest anunț, abonații Spotify Premium au avut o limită a titlurilor de descărcat setată la 3.333 pe trei dispozitive diferite. Poate un pic dezamăgitor pentru unii utilizatori, nerăbdători să descarce cât mai multe titluri.

  În total, acum este posibil de a stoca până la 50.000 de melodii repartizate pe 5 dispozitive diferite, 10.000 de melodii pe telefonul smartphone, 10.000 pe computer, 10.000 pe tabletă, etc. Această nouă limită încântă în special utilizatorii care au un cont comun. În aceste cazuri, numărul de titluri descărcate ar putea ajunge rapid la această limită.

  Din păcate, Spotify nu a revizuit în sus și alte lucruri utile pentru fanii săi. Liderul fluxului muzical încă îi împiedică pe utilizatorii săi, care plătesc sau care au gratuit acest serviciu, să adauge în biblioteca lor mai mult de 10.000 de piese. „Nu intenționăm să ridicăm această limită, deoarece mai puțin de 1% dintre utilizatori ating această valoare. Limita stabilită oferă o experiență excelentă pentru 99% dintre utilizatori”, spune Spotify, care acum are 83 de milioane de abonați plătitori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.