miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cu dubița căutând parcarea subterană din piața cea nouă a Catedralei

  de Lajos Notaros | 18 mai 2024, 7:58 AM | Blogul Special Arad | Topic special

  1

  Da, ideea este împrumutată, de fapt totul este împrumutat.
  Chiar și administrația arădeană care și-a sărbătorit ziua vineri, 17 Mai, în piața cea nouă care a înlocuit în mintea lor goală Piața Mare a Aradului.

  Ei, aici, în fața Catedralei, puși grămadă cu tot tacâmul, preoți și ofițeri, administratorii noștri aflați în campanie electorală au dat ochi cu realitatea. Mai precis, puteau să dea ochi, să o vadă, dar, știm noi, ei sunt mult prea preocupați de alte cele, n-au timp de realitatea arădeană.

  Oricum ar fi, pentru arădeanul normal, mașina aceea care a venit să se ocupe de artificiile de rigoare și care a spart pavajul pieței nici măcar inaugurate – o fi un semn? – poate fi simbolul vremurilor pe care le trăim și le vom vota peste câteva săptămâni.

  Vremuri de bejenie pentru Arad, vremuri în care neseriozitatea, prostia și dorința de înavuțire rapidă prin orice mijloace a pus stăpânire pe administrația orașului, al acelui oraș care până și în cele mai nefavorabile timpuri excela prin organizare și simț practic.

  Asta ca să nu mergem mai departe, în fond dubița aceea înfundată în piață, pregătind o serbare de-a lor, a celor care cred că administrează acest oraș, spune totul. Adică mult prea mult pentru cei care vor să vadă și să înțeleagă.
  Pentru ceilalți oricum nu contează…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.