În timp ce poloul arădean strălucește prin absență, un jucător originar din Arad a fost desemnat „cel mai bun centru al anului 2022”

  de Dan Lazăr | 27 November 2022, 8:16 AM | Sport | Topic special

  0

  Federaţia Română de Polo i-a premiat, în weekend, pe cei mai buni jucători ai anului 2022 într-o festivitate organizată la bazinul din cadrul Complexului Sportiv Steaua din Capitală.

  Printre cei care au fost recompensați cu premii s-a numărat și un sportiv lansat spre marea performanță de CS AMEFA Arad, Levente Vancsik primind titlul de „cel mai bun centru al anului 2022”.

  Arădeanul a câștigat în primăvară un nou titlu de campion al țării și Cupa României, alături de Steaua București, din toamnă fiind component al echipei CSM Oradea.

  Antrenorul anului 2022 a fost desemnat Aurelian Georgescu, câştigător al titlului naţional cu CSA Steaua. De altfel, titlul de „clubul anului 2022″ a revenit Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

  Festivitatea a avaut loc după derbiul Steaua vs. CSM Oradea, încheiat la un gol diferență pentru „militari” (scor 8-7), Vancsik reușind un gol. Cele două se vor mai întâlni de două ori în acest an, în optimile de finală ale LEN Cup, pe 30 noiembrie la Bucureşti şi două săptâmâni mai târziu pe Crișul Repede.

  Reamintim că echipa de tradiție CS AMEFA Arad nu participă nici în această ediție a Superligii de polo, fiind la al doilea „pas” consecutiv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.