vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cu ATV-ul pe liniile de tramvai. Un tânăr nu a mai avut loc pe stradă și a trecut pe spațiul verde

  de Mihai Todoca | 31 mai 2024, 11:18 AM | Telefonul cititorului

  2

  Dacă e seară, iar temperatura din termometre începe să crească, pe centru își fac apariția fanii filmelor Fast&Furious care nu doresc nimeni altceva decât să pună în practică ceea ce au văzut în filme.

  De la „liniuțele” pe care aceștia le fac pe bulevard, punând în pericol nu doar siguranța lor ci și a celorlalți participanți la trafic, și până la muzica dată foarte tare, teribiliștii acaparează zona centrală.

  Citește și: Patru copaci din centru, distruși în urma unui accident. Șoferița a fost amendată și a rămas fără carnet | Foto

  Aseară , unul dintre aceștia a fost surprins conducând un ATV chiar pe spațiul verde, trecând și peste liniile de tramvai

  Înainte să ne întrebăm, (oare pentru a câta oară?), unde a fost poliția, de ce nu l-a văzut poliția, de ce așa, de ce nu altfel, prima întrebare pe care ar trebui să o formulăm este: „Ce a fost în mintea lui? Ce îi lipsește de a simțit nevoia să recurgă la un gest care îi demonstrează, nu calitățile în ale șofatului, ci lipsa minimei educații.

  Cel care ne-a trimis pozele surprinse aseară ne-a lăsat și un comentariu care, spunem noi, prezintă întocmai imaginea Aradului, așa cum îl văd cetățenii:

  „Sat între două orașe suntem. Să facă sens giratoriu în jurul Aradului să ne ocolească. Exact cum eviți un rahat când îl vezi pe stradă, faci orice să nu calci în el”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.