CTP Arad anunță programul tonetelor și punctelor de vânzare bilete și al dispeceratelor locale

  de Special Arad | 2 aprilie 2016, 1:20 PM | Știri Arad

  2

  Compania de Transport Public Arad a anunțat pe site-ul ctparad.ro programul tonetelor și punctelor de vânzare bilete și al dispeceratelor locale.

  Pensionarii care beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport ale CTP Arad își vor viza legitimațiile de călătorie trimestrial, la Depoul UTA, poarta 2.

  „Vă rugăm să vă achiziționați bilete și abonamente în timp util pentru a putea utiliza mijloacele de transport public și în afara programului de funcționare a tonetelor”, anunță călătorii arădeni CTP.

  Programul tonetelor și dispeceratelor este următorul:

  p1pd1pa1pdt1

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In luna octombrie am facut o sesizare via email legat de aparatele care elibereaza bilete de tramvai. Aparatul mi-a luat banii, dar nu mi-a eliberat biletul. Am sunat si am facut sesizare telefonica dar mi s-a spus ca e imposibil, deoarece adineaori trecusera pe acolo…
   Avem unul dintre cele mai mari costuri vis-a vis de transportul in comun… oare cat s-a investit in mirificele aparate care elibereaza bilete? In alte orase europene se emit abonamente intr-un singur loc, dar bilete la pret normal poti cumpara din mai multe locuri, dar oricand poti cumpara bilet la supra taxa de la vatman/sofer. In Timisoara poti achizitiona o cartela pe care sa o incarci periodic cu bani, iar cand urci in mijlocul de transport pur si simplu scanezi cartela. La Arad trebuie sa fie mai complicat… unde mai pui ca biletele sunt valabile o luna dupa ce s-a schimbat tariful…

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.