CS U Craiova a primit aviz favorabil din partea lui Viorel Duru! Primește licenţa?

  de Lucian Dănilă | 14 May 2014, 1:11 PM | Sport

  0

  CS U Craiova nu a primit licenţa pentru Liga 1 în primă instanţă, dar se pare că şansele sunt foarte mari să o ia la Comisia de Apel. Decizia finală se va anunţa sâmbătă, scrie GSP.

  Oltenii au şanse mari să primească licenţa, raportul lui Viorel Duru, directorul Comisiei de Licenţiere, fiind favorabil echipei lui Gabi Balint. Fanatik susţine că au fost îndeplinite cele 5 criterii din cadrul licenţierii, sportiv, de infrastructură, administrativ, juridic şi financiar.

  „În concluzie, în urma studierii raportului expertului sportiv – Dan Apolzan, a raportului expertului de infrastructură – Gheorghe Cristoloveanu, a raportului expertului de personal – Alina Gabor, a raportului expertului juridic – Mariana Trandafir, a raportului financiar – firma de audit BDO, avînd în vedere că sînt îndeplinite cerinţele minime ale criteriilor de licenţiere din Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor, ediţia 2013, propun acordarea licenţei de participare la campionatul naţional Liga I, pentru sezonul competiţional 2014 – 20115, Clubului Sportiv U Craiova SA”, se precizează în raportul lui Viorel Duru, notează GSP.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.