Crucea ridicată de comunitatea șvabă din Aradul Nou a fost distrusă, dar Primăria promite că o va repara

  de Special Arad | 11 februarie 2020, 2:12 PM | Strada | Topic special

  1

  (foto: Ferenczy Tibor / Google Street View)

  Crucea situată la intersecția străzii Lugojului cu strada Adam Müller-Guttenbrunn din cartierul Aradul Nou a fost spartă și dărâmată, aflăm de pe pagina de Facebook Aradul de Altădată. Se pare că monumentul, ridicat în secolul al XIX-lea de comunitatea șvabă, a fost pus la pământ în urma unui accident.

  Tot pe Facebook, în urmă cu o oră, primarul interimar Călin Bibarț a anunțat că monumentul va fi refăcut și reamplasat: „Am dat dispoziție ca SC Recons să colecteze toate fragmentele în vederea reconstituirii și reamplasării pe vechiul loc”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.